Sovrummet

 

Äntligen har jag fått upp gardiner i sovrummet. Det enda som fattas nu är lite grejer på väggarna, men jag har idéer för det så det kommer snart :)


Älska Mat




 

I helgen var det matmässa på Slagthuset här i Malmö. Det var vinprovning och delikatesser över allt. Flera olika föedrag hölls också. Bland annat var Kajsa Bergkvist där och pratade om livet som sommelier. Hennes viner var dock inget att ha i min mening. Johan Wester, som är ena halvan av roliga HippHipp var också där - honom uppskattar jag alltid, även om hans föredrag inte handlade så mycket om mat :)

Jag åt bland annat mitt allra första ostron ever. Tyvärr blev det ingen bild på det eftersom jag var så fokuserad på hur det skulle ätas. Det var betydligt bättre än vad jag hade förväntat mig i alla fall.

 

Det som fick följa med hem var två burkar med svensk honung och tomater från viken. Perfekt tidsfördiv på en lördag helt enkelt :)




pudel och frizz


Bilder från google

När jag vaknade i morse var min frisyr något av en misch-mash av dessa tre. Jag är glad att jag har plattång... :D

Colour week

Söndag: Röd

Det blir fix i nya lägenheten under de lediga dagarna nu...


Colour week

Lördag: Blå


Colour week





Fredag: Gul/Guld

Jag tror att dagens färg var min favorit att fotografera :)

Höstpromenad





Lite bilder från min promenad genom Malmö. Hösten är verkligen min absoluta favoritårstid. Den svala luften, ljuset, färgerna...

Amy Butler apron by Jennie Rowe





I have an fantastic friend! Her name is Jennie and not only is she british, she's also an amazing seamstress! Since we just moved I wanted new aprons for our kitchen and I've always loved the one she's got at home. So fantastic as she is, she made one for me with two different sides and one for my man.

I just love them. Mine looks like a cute 50's dress! Thank you, thank you, thank you my lovely Jennie!

You can find Jennie here and here

Colour week

Torsdag: Vitt

Flingsalt, teburk - och det bästa av allt: Min nygamla stinghylla med vita gavlar köpt på Kjelles möbler för ca 30 minuter sedan :)


Colour week

Onsdag: Svart


Colour week

Tisdag: Rosa.

Jag håller på att experimentera med min virkning. Igår fick jag till det med att virka rundel. :)


Colour week

Måndag: grön

Macrobild på vår garderobsblomma.


Nya lägenheten & födelsedagspresenter



Här är lite bilder från lägeheten vi flyttat till. Den ska renoveras och allt är kaos just nu, men det blir nog bra till slut. Köket är riktigt skruttigt så det ska renoveras nu i höst...

Så fyllde jag år ännu en gång. Här är några presenter jag fick:



Jag fick ett jättefint halsband från Disney Couture med the mad hatters hatt. Ett internt skämt :)  Men jag älskar verkligen halsbandet. Jag fick dessutom stämplingsbokstäver för att stämpla i metall. Perfekt för smyckestillverkning :)

Av Marek fick jag digitalkameran jag önskat mig. En Nikon S8000 coolpix. Så alla bilderna är tagna med den. Jag älskar den, it fucking fabolous! ;)

RSS 2.0