Helg

Så var det helg igen! Tiden går helt sjukt fort.

I går var jag och M på lägenhetsvisning i Malmö. En 4a vid kronprinsen. Jag tyckte den var fin, men den behöver lite tender loving care. M kallsvettades på kvällen när han insåg att det var en fyra vi tittat på och att den faktiskt var väldigt stor. Men jag gillade den, den låg perfekt med tanke på alla kräsna behov som skall mättas, och den har potential att bli fantastiskt fin med min kreativa och konstnärliga hand :) Nackdelen är det lilla köket och vägen utanför.  I eftermiddag ska det tas beslut om vi är intresserade eller ej! :)






bilder från Hagagruppen


Annars går jakten vidare lite parallellt sådär. Eller ja, det är jag som tar tag i det även om det är M som är hemmaman för tillfället. Han verkar dock mer intresserad av att spela Xbox med grannarna än att jaga lägenhet i Malmö. Men det är väl otroligt paktiskt att ha en flickvän med kontrollbehov som tar tag i saker och ting, så man slipper själv eller? ;)

I kväll blir det fest för M och några av hans kompisar som också tagit examen. Det ska bli kul. Hoppas ni alla får en bra helg!

Dagens Låt

Och min ringsignal :) Den gör mig alltid lika glad.



Atomic swing - Stone me into the groove (1992)

I <3 NYC

Jag har haft en längtan efter att resa bort ganska länge nu, och längtan till att åka tillbaka till New York City blir bara större och större. Just nu sitter jag och drömmer mig bort och blir nostalgisk på New Yorkguiden. Vi har pratat om att åka dit, M och jag. Eftersom hans pappa bor i staten Indiana (söder om Michigan och Chicago) tycker vi båda att det skulle vara roligt att åka dit så att vi kan träffas.

Jag har alltid velat uppleva en amerikansk thanksgiving och jul och New York ska ju vara underbart vid den tiden på året! Men så länge får jag nog nöja mig med att gå igenom gamla bilder från New Yorkresan år 2000.












Alla bilder är tagna av mig & pappa år 2000. Vill ni låna, så fråga först är ni söta.

Här fick ni ett litet smakprov på hur jag såg ut för nio år sedan också - en liten skit haha. Nej nu ska jag fortsätta drömma mig bort, och sen fixa lite lunch till min älskling och mig.



Drömma



Soffa och mediamöbel från mio, TV från LG, Köksbild från google, smycken från Efva Attling, Bahamasbild från google.

Bloggälskare

Häj,
Följ min blogg med bloglovin

Hemmafixa

Nu när M fått sitt efterlängtade drömjobb så kommer en lägenhet i Malmö allt närmare. Jag ser verkligen fram emot att flytta eftersom den staden tilltalar mig mer än lilla plutt-Lund. Just nu sitter jag och drömmer mig bort på inredningsbloggar och diverse möbelföretag. Det kliar i fingrarna och det ska bli så underbart när vi väl har kittat en lägenhet i storstan! Håll alla era tummar för att det kommer gå snabbt!

Eventdag 1

Oj jisses så trött jag är! Helt fantastiskt otroligt. Jag som ändå har jobbat 14 timmar i sträck i somras, klarar inte ens 8-17 en lördag i januari. Dagen gick superbra iaf och vi fick helt otrolig respons från både handlare och konsumenter. Och så hamnade vi i Sydsvenskan!






Nu blir det fruktsallad och sen soffan, orkar inte ta mig över till grabbfesten där min kära sambo är just nu. Han fick förresten ett jobberbjudande som examenspresent igår. Han blev världens lyckligaste och jag är så glad för hans skull! ♥

Vi är i tidningen idag!



Eftersom vi har vårt event i Malmö i morgon, fick vi en liten artikel i City idag. Vi hoppas så klart att både sydsvenskan och TV4 öresund kommer i morgon eftersom vi bjudit in dem! Här kan ni läsa den riktiga artikeln, vi är på sidan 8.

Läste om Oscarsnomineringarna i tidningen idag också. Benjamin Buttons otroliga liv är nominerad till bästa film, den såg vi förra helgen med E & O. Den var verkligen fantastisk och förtjänar så klart nomineringen. Jan Troell blev utan nominering för Maria Larssons eviga ögonblick, också det en bra film, men kanske inte sådär överväldigande bra. Det tråkiga är att svenska medier framför allt förväntar sig att svenska filmer ska bli nominerade. Det är inte alls självklart.

En annan nominering som är ganska uppseendeväckande är att Heath Ledger är nominerad som bästa manliga biroll i The dark knight. Han är verkligen otroligt bra i den rollen, och förtjänar nomineringen. Det känns som att han kommer vinna också - lite pittyparty-statyett sådär, eftersom han är död. Det är synd om det är så. Men man vet hur amerikanerna är - har man förfulat sig för en roll eller gått upp mycket i vikt eller dött, ja då vinner man statyetten och alla tycker man är så fantastisk. Ska han vinna så ska han göra det för prestationen, inte för att det är synd om honom att han är död!

Nu ska jag äta frukost, sen har jag en massa att fixa inför dagen. Min älskade sambo tar examen idag så jag har egentligen inte tid att sitta här.

Ha en bra helg!

Önskelista

Just nu önskar jag mig en ny kamera. En digital systemkamera!
 


Dagbok

Lösenskyddat inlägg

Vad är en Gilraen?

Jag behöver en paus. Stanna upp och fundera över saker och ting. Därför skaffar jag mig en blogg. Jag behöver skriva av mig en del, och dela med mig av olika saker i mitt liv, till mina nära och kära.

Namnet på bloggen är mitt namn om jag vore en älva. Jag har helt enkelt gjort en Nevnarien. =) Hur ska man annars komma på något originellt domännamn? Alla är ju tagna.

Nåväl, lite fix och trix här på bloggens design och annat, och jag kommer vara uppe och springa snart.

Hej så länge

RSS 2.0