Kontoret....

Vårt kontor gör mig galen. Jag gillar det inte alls, det är alldeles för mycket grejer på en och samma gång. Dessutom har jag och M olika meningar om hur ett kontor/gästrum ska se ut.

Just nu är det fullt av ouppackade flyttlådor (även om vi bott här i över ett år) och det är sladdhärvor över allt. Dessutom har vi en internetkabel tvärs över golvet - så att M ska kunna spela Xbox. Det funkade tydligen inte lika bra när det var trådlöst. *suck*

Iidag på min lediga dag har jag sysselsatt mig lite med att möblera om och försöka fixa till den röra som för tillfället råder. Det blev en liten hörna i ena delen av rummet i alla fall som jag är rätt nöjd med.



Men mest av allt skulle jag vilja ha en stringkombination med skrivbordsskivor, en till mig och en till M - i vars en del av hyllsystemet. Det skulle bli fint och det skulle vara lättare att hålla ordning på saker och ting. Denna bilden inspirerar mig mest just nu:


Ny kamera



Nikon Coolpix S8000 (bild lånad från letsgodigital.org)

Efter helgens bröllop har jag och M konstaterat att vi behöver köpa en ny kamera. Vi har fastnat för denna. Den har allt en kamera kan tänkas ha, fast är liten och kompakt. Som en systemkamera i miniformat läste jag någonstans. ca 2900 kr får man ge för den.


RSS 2.0