Bred & Platt


Ny TV och ny TV-bänk







Jag och Marek har blivit med ny TV. En 40" LED TV från Samsung. Snygg som bara den och bilden är helt sjukt skarp. Det jag älskar mest är nog ändå den lilla, lilla fjärrkontrollen. :)

Nu ska jag fortsätta drömma mig bort med Rizzo, Kenickie, Danny, Sandy och de andra i Grease. ;)


Vår tids Elvis..

Som alla andra är jag lite chockad över att Michael Jackson är död. Inte för att han gjort något vettigt sedan 90-talet, men han var en levande legend och har ändå präglat ens uppväxt med sin musik. Så idag kör jag en liten hyllning till honom. Jag minns att pappa köpte  albumet Dangerous till mig och syrran - och eftersom vi inte fattade vad han sjöng, vi kunde inte engelska då, så hade vi kvällar där vi satt i soffan alla tre och lyssnade på albumet och pappa översatte texterna till oss.

Min pappa han är allt bra bäst han! <3

Jag o syrran hängde även med grannbarnen och vi lyssnade alltid på Michael Jackson, de hade alla hans videos inspelade så vi satt och glodde på dem och sjöng med, försökte moonwalka på deras heltäckningsmatta och dansa thrillerdansen. We are the world var favoriten när det gällde allsång. :)







Midsommarhelgen i bilder


Ge killarna en boll och de har att sysselsätta sig med en hel helg




Snyggaste termoskannan i mannaminne!






Matfix i full gång

Jag vinner aldrig!

Men nu hoppas jag verkligen på att göra det!! Vill så gärna vinna det här!

Vart tog sommaren vägen?

Förra veckan 25 grader o gassande sol, idag tunga gråsvarta moln hänger över Malmö och termometern visar ca 13 grader.

Sommaren är lika bortblåst som min energi. Just nu är det mycket på jobbet och jag arbetar nästan uteslutande kvällar vilket gör mig totalt slut. När jag jobbar blir det mycket stillastående och även om man kanske kan luras att tänka att maten i den danska kantinen är nyttig känns det verkligen inte som det. Alla vitaminer o mineraler har dött för länge sedan.

Därför har jag bestämt mig att köra min detox-vecka som jag gjort några gånger tidigare och som är en snällare version än vår tyska vän Michaels månadslånga fruktkur :).

Så nu kommer det inte bli något kaffe, inget onaturligt socker (frukt går bra) inte potatis, pasta eller ris. Inte heller några mjölkprodukter. Jag kommer i stället nöja mig med koffeinfritt grönt te, vitamin- o mineraltillskott, massor med grönsaker, frukt, kyckling och fisk.


Så lunchen just nu består av stekt kyckling, tomat med balsamico och olivolja och kikärtor. Väldigt gott! Hoppas kunna återfå lite energi utav min vitaminbombaderade vecka!

Hur gör ni när ni känner er lite hängiga?


bild: google

Picknick

I lördags hade jag och Marek kvällspicknick i ett sommarvarmt Malmö.

















Uppdatering

Puh! Det var längesedan sist! Nu är allt vad förkylningar, tentor och b-uppsatser avklarade och jag har faktiskt lite tid över för mig själv och för bloggen igen :). Jag tänkte ge er en uppdatering på vad som hänt i lägenheten o i mitt liv sedan sist.



Vår hylla till köket har kommit på plats


Den spaceiga kökslampan likaså


Saker har börjat finna sina platser

RSS 2.0