Fruktansvärt!





Konserten igår var fruktansvärt fantastisk! Jag fick gåshud av den stämning som rådde i Forum! Det var någon slags religiös stämning och Metallica och vi i publiken njöt av varje sekund! Tack för födelsedagspresenten älskling!

String, fast inte riktigt

Idag hade jag och Marek en soffprovar-utflykt till Center Syd i Löddeköpinge där vi provsatt/låg soffor på både Mio och Svenska hem. Vi hittade en riktig goding på Svenska Hem som vi båda blev riktigt sugna på, men det får komma senare eftersom den låg runt 15 000 kr. Vi kom inte hem tomhänta dock. Det blev en finfin förvaringshylla från Bauhaus till våra DVD-filmer och vi är riktigt nöjda med resultatet. En billigare variant av Stringhyllan. Vi köpte lite nya handdukar också från Pelle Vävare.

Nu planeras det liknande hyllor till både barskåp och bokhyllor... :-)







Helgen i stugan

Varje år åker vi med några vänner till en stuga i Mälarhusen utanför Ystad, för att fira Jonas födelsedag. Det är alltid lika mysigt och här kommer några bilder från helgen.


Kvällspromenad på stranden




Det blev strömavbrott, och kolsvart i ca 3 timmar. Mysigt eftersom det åskade samtidigt :)


Det blev mycket grillning och en hel del öl...




Några mysiga promenader lyckades vi också få till.

Paket





Idag kom det första objektet i min framtida konstsamling med posten. Jag blev lycklig bara av att se paketet. Det är en liten Lady gjord av denna fantastiskt duktiga tjej. Min lilla "Lady Diggar" har inte riktigt fått någon plats här hemma ännu, men så fort vi får upp hyllor i vardagsrummet kommer Ladyn få en hedersplats. Tack så mycket Maria, den är jättefin!

Hemmagjord saft

 

I måndags kokade jag saft. Det blev två flaskor med Jordgubb/vaniljsaft och två flaskor med rabarbersaft.

Tavelswop

Jag och Thess bestämde oss för väldigt länge sedan att måla vars en tavla för att sen byta med varandra. Min har varit färdig i flera månader och bara stått här och väntat på att få bytas bort. Så i lördags var det äntligen dags.

Jag har inte visat målningen innan eftersom jag vet att Thess håller ett öga här, så jag får göra det nu i stället.






...och ja, palettkniven är mitt favvoredskap!


Här är det bytt o klart, jag älskar den jag fick! :-D

Fotomodell för en dag

I lördags var jag fotomodell för en dag i Lund. Här är resultatet :) Jag körde starkt på "blue-steel-blicken", haha. Lite nytta av alla mina timmar som krokimodell hade jag allt ändå.










RSS 2.0