Julkalender

Jag har världens bästa pojkvän. I fredags när jag låg hemma med feber överraskade han mig med en julkalender från Body Shop ♥

Så nu ska jag öppna ett härligt paket varje dag fram till jul.

Tack finaste älskling!


1:a Advent

Julstjärnan på stringhyllan i vardagsrummet

Vår innovativa adventsljusstake - en ljusslinga i en glasskål. Kronprinsens ljus i bakgrunden

Är riktigt nöjd, det blev supermysigt

Traddig ljusstake i köket

Julstjärnan i sovrummet

 

 

 


Sedan sist

Vi var på nya IKEA i Malmö. Skiiiiitstort och asmycket folk. Vi var dumma nog att åka dit en lördag. Det syns kanske inte på bilden, men längst bort ringlar sig kön flera kilometer lång med folk som ska köpa mat.

Som tur är har jag en handlingskraftig och otålig sambo som zick-zackade mellan olika köer beroende på hur snabbt det gick, så vi kom fram till maten fort. Notera hans moraliskt riktiga t-shirt där kniven säger "Hey kids, put me in your enemies". Toppenkläder för en dag i småbarnsfamiljens land. :)

Vi fick i alla fall tag på lampor till hallen så nu är det ljust och fint.

Målningen vi köpte på Malmöfestivalen i somras har hamnat bakom glas och ram uppe på väggen är den också. Jag är supernöjd med resultatet!

Vi har också hunnit med en helg i Halmstad där vi bland annat träffade Thess, som nyligen fyllt år. Jag var värdelös på att fota den dage/kvällen så det blev endast detta fotot :)

I fredags åt vi sushi från Sushibaren här intill. Väldigt gott!

 

Till sist: note to self, rota fram kompaktkameran, det blir suuuuuddiga bilder med mobilen!


Jennie



Bild lånad från Jennies hemsida

En av mina nya kollegor är en fantastsikt duktig sömmerska och så klart en härlig och rolig människa! Hon specialicerar sig på historiska kläder och hennes favorit är korsetter. Jag ska ju vara brudtärna i maj nästa år och då ska Jennie sy min klänning. Klänningen kommer bli en röd 50-tals historia i rockabillystil. Hon har dessutom gett mig förtoendet att vara modell för hennes kläder som hon sedan ska lägga ut på sin webshop. Så gå in och titta hos henne och inspireras. Ni hittar henne här och här.

Domän

Nu händer det spännande saker. Jag har köpt en egen domän i cyberrymden. Mer får ni veta längre fram :)

Tjejkörd?

(Bild från Blocket)

Jag har funderat lite på det där med bil. Vad skönt det skulle vara att äga en. Det underlättar i vardagen och ger en större frihet när man är ledig. Jag hittade denna lilla pärla på blocket och blev så klart blixtkär direkt! Gimme!

Den kostar 82 000:- och det skulle jag lätt ge för den om jag hade så mycket pengar. Pappas green, mean killingmachine är i samma modell (Ford Fiesta) och jag ÄLSKAR den bilen på alla sätt och vis. Den är snygg, den är rolig att köra, den är pigg och den är i perfekt storlek.

Någon som vill sponsra mitt bilköp?!

 


Vintern är här

Nu är det officiellt vinter i Skåne. Den första snön har fallit idag. Eller den har snarare blåst runt. Det är riktigt busväder här, så jag har spenderat min lediga eftermiddag med att sitta under en filt med en kopp te och en god bok. För att höja värmen här hemma har jag även tänt doftljuset från Yankee Candle, så nu doftar det cranberry chutney här hemma.

Jag fick dessutom post idag, ett fint armband som jag beställt ♥:


Höstpromenad

 

 


RSS 2.0