Nya smycken

Ibland har man tur att man arbetar i en smyckesbutik med en pytteliten fotostudio :)

Smyckena pysslade jag ihop i förra veckan.

 


Magisso & Le Creuset

i lördags "fyndade" (allt är ju relativt) vi när Cervera hade mässa i stan med olika utställare och erbjudande på massor av varor. Vi köpte den magnetiska disktrasehållaren från finska Magisso. Jag tycker den är skitsmart och såg den i senaste numret av Elle Mat & Vin. Dessutom blev det en gryta från Le Creuset som vi funderat på väldigt länge, så vi slog till när det var 20 % rabatt på dem. Det blev en i originalfärgen orange från 1925 :)










Bebiskläder

 

Nu när jag vet att paketet kommit fram måste jag visa bild på min egendesignade bebisbody och dödskalle-nappen som jag köpt till lilla Otto.


Underbara söndag!

Melody Gardot

Dagen har gått i en typisk söndags tecken. Vi har planerat veckans mat, handlat, fixat lite ärenden, plockat undan här hemma och sedan sett till att njuta lite av helgens sista dag också. Detta innebär att Marek har spelat C.O.D på X-boxen, jag har läst och kollat några program på web-play.

TV:n ser ut att vara okuperad av Marek resten av kvällen, då han fortfarande spelar, så jag sitter här i min egen värld med Melody Gardot i hörlurarna medan jag tänker surfa nätet för inredningsinspiration. Speciellt för kontoret.

 

Hoppas ni haft en lika avkopplande och skön helg som jag. Jag känner mig bortskämd med att alltid ha lediga helger nu. Är definitift inte van vid det ännu - men jag kan verkligen inte klaga på valförtjänt och efterlängtad ledighet


Det blev en pojke!

Idag är vi glada här hemma. I går föddes det nämligen en liten Otto på andra sidan östersjön. Vi gör hatten av och ropar hipp hipp hurra för både lillkillen och de nybakade föräldrarna. Grattis säger tant Erica & Farbror Marcus :)

♥ ♥ ♥

Här står jag och poserar snyggt mellan de nya föräldrarna i en gränd i Venedig.


Den 5:e oktober...

...för 27 år sedan föddes jag :). Det har firats lite idag. Jag måste säga tack till alla fina vänner och min underbara familj. Ni betyder allt!

Hösten och Vintern är räddad. Fick fyra böcker jag ska gotta ner mig i. :)

 

Förutom böcker fick jag presentkort så jag kan förnya höstgarderoben, ett fint kort som min duktiga syrra gjort, parfymen Daisy från Marc Jacobs och en väska - även den från Marc Jacobs. (Min kära sambo körde temapresenter hihi).

 

Till födelsedagsmiddag blev det lax och hollandaise. Gott!

 

Därefter blev det födelsedagstårta. Passion- och chocklad från Hollandia. :)

 

Sorry för de taskiga mobilbilderna! (Note to self: Köp ny digitalkamera!)

 

 


I födelsedagspresent önskar jag mig...

...En Jack Russel!

I fredags träffade jag på en lite Jack Russelvalp som hette Ella. hon var det sötaste jag någonsin sett, och jag lät henne tugga sönder min hand totalt med sina vassa små gaddar. Men det gjorde inte så mycket att hon tuggade, hon var ju så gosig och fin! VILL HA! Och har velat ha det i ca 7 års tid. Det kanske är dags nu? :)


Inflyttningsfest på Skvadronsgatan



Förra lördagen var det inflyttningsfest hos oss. Det blev inte så många bilder tagna, eftersom jag för stunden var ganska dimmig. Men lyckat var det. Och finbesök både från Halmstad, Vancouver, Paris och Valencia fick vi också.

Tack alla för en lyckad kväll!


Regntunga skyar

 

Idag öser regnet ner över Malmö, det är riktigt höstrusk. Vi har spenderat dagen med att hämta nackstödet till vår nya soffa. Eller jag gick och hämtade det medan M handlade födelsedagspresent till mig :).

Han var mäkta nöjd (och jag nyfiken så klart) när vi möttes upp efteråt för att diskutera pris för en inramning som vi ska göra. Vi köpte en stor skiss av konstnären Juan Cano på Malmöfestivalen i augusti som vi tänkt hänga i hallen. Men den måste ramas in först. Det blir till att ta den till rammästaren nästa helg, så vi får det klart. :-) Därefter gick vi och åt lunch på Watermelon juicebar. Ett av Malmös bästa ställen.

 

Just nu spenderar jag tiden i soffan, med en stor kanna te och mina mystofflor som jag inhandlade på ett hantverkshus i Gränna när vi var där i somras. Brevid mig sitter M och spelar X-box. Härliga lata lördag helt enkelt.

I morgon bär det av till Helsingborg för födelsedagskalas. Pappas fru och jag kombo-firar våra födelsedagar så det blir middag och tårta och paket i massor för hoppningsvis. :)

 

Hoppas ni får en härlig helg.

Kram


RSS 2.0